17 days

18 themeparks

140 rollercoasters

That's what we call a Coasterfest!
Coastefest

Nawoord! / 2010-06-23 / 09:19

Nawoord!
Als jullie dit lezen ligt coasterfest achter ons.  We hebben ons reuze geamuseerd, een aantal prachtige achtbanen bereden en dito leuke parken bezocht.  Ik moet mijn medereizigers Jeroen, Rene en Ralf bedanken voor de gezelligheid van de afgelopen weken.  Het was prachtig jongens!

Een aantal parken hebben ons aardig verrast en waren echte verrassingen waarbij anderen dan weer bevestigen in hun waarden of lichtelijke tegen vielen. Voor mij persoonlijk waren de parken six flags over Texas, little ammericka en holiday world echte toppers. De flop was Crystal falls, Magic springs maar dat hebben jullie wel al kunnen merken in het dagreport van Rene.

Kwa achtbanen, zal ik natuurlijk onze ritjes bij Mr Ivers zeker niet vergeten, deze achtbanen zijn uniek en dan de mogelijkheid nog krijgen om deze te bereiden is al helemaal top.  Maar als ik kijk naar mijn persoonlijke meningen dan zijn er toch een aantal banen deze trip die me echt hebben kunnen bekoren en voor mij de absolute top waren op deze trip dat waren het toch de volgende: Voyage in Holiday Park, Superman Krypton Coaster in Six Flags Fiesta Texas, Maverick in Cedar Point, Titan en Mr freeze in Six Flags Over Texas, Patriot in Worlds of Fun, Diamond Back in kings island en dan vergeet ik er nog een paar te vermelden!

Helaas merk je ook dat als je verschillende parken doet van een zelfde groep dan kom je kopieën van banen tegen denk maar aan Tony Hawk Big Spin.  Helaas kom je dit overal wel tegen en heeft het allemaal met contracten te maken maar ja helaas het financiële plaatje speelt natuurlijk ook een rol voor de park ketens als Six Flags en Cedar Fair.

Nu rest me nog een week om te bekomen van al dit coastergeweld en dat ga ik gezellig doen met Vera in het zwarte woud waar natuurlijk een bezoekje aan Europa's beste park; Europapark, niet mag ontbreken.  En natuurlijk ook nog een aantal dingen regelen voor de Coasterchallenge op troy want  de testdag komt er met rasse schreden aan....

Ik dank iedereen die meegewerkt heeft aan de blog, René voor het schrijven en mijn medecoasters voor de pret, foto's en blogs. De lezers en de reacties die jullie allemaal geplaatst hebben. het was leuk om te zien dat zovelen ons volgden. Rest mij enkel nog maar te zeggen: DOEIII! Coasterfest 2010 out!

Geplaatst door:
Jo

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit item. Jij kan de eerste zijn!

Geef jouw reactie:





Typ deze code over a.ub..  Vernieuw code Vernieuw code