17 days

18 themeparks

140 rollercoasters

That's what we call a Coasterfest!
Coastefest

Eerste blog! / 2010-03-08 / 13:00

Eerste blog!

Hoi,

Zoals jullie kunnen zien hebben we een spiksplinternieuwe (Vlaams voor heel nieuw!) blog naar aanleiding van onze US trip “Coasterfest ‘10” aangemaakt.

Het is te zeggen Rene heeft deze aangemaakt.  Wij hebben van de zijlijn staan kijken hoe dat hij weer eens zo mooi zijn duivels ontbonden heeft en een hoop vrije tijd heeft gebruikt om deze blog aan te maken.  Als hij ook zo op het podium staat, “Amaai mijn klak” zoals ze dat bij ons zo schoon kunnen zeggen. Maar we wijken af. Het idee van onze trip borrelde al een hele tijd meer bepaald al meer dan een jaar.  Jeroen, Rene en ik wilden wel een keer terug omdat er nog zoveel stond wat we nog niet bereden hadden en het toch vooral heel hard bleef kriebelen. Ralf is een groentje op dit vlak.  De eerste trip (in 2006) kon ie helaas niet mee en hij heeft nog nooit een voet of zich gracieus neer gestreken in een rollercoaster op het Amerikaanse grondgebied.  Het wordt dus met andere woorden een ontgroening voor hem.  

Onze trip is tot stand gekomen na eindeloze discussies, planningen maken, weer wijzigen, parken beoordelen of veroordelen, tot het eind resultaat waar we best tevreden over mogen zijn.  Iedereen vindt zich terug in deze trip en voor ons kan het niet snel genoeg 2 juni zijn zodat we op het vliegertje kunnen stappen richting San Antonio.   Deze blog gaan we gebruiken om jullie, vrienden, familie en andere coasterfanaten op de hoogte te houden van onze trip.   Hou dus deze blog in de gaten… Laat ons weten wat je ervan vindt en vooral veel plezier met het lezen van de verslagen die eraan gaan komen.

Tot op de volgende coaster,

Jo



Geplaatst door:
Jo

Waar zitten we nu?



Reacties:

1 Reactie:

Margriet & Werner | Gepost op: 2010-03-10 / 13:13
Ooh ja zeker gaan wij jullie volgen. Hopelijk hebben jullie nog wat tijd over om wat verslag en foto's te plaatsen!! We wachten af, zou wel leuk zijn. Groetjes uit Meijel.
Geef jouw reactie:





Typ deze code over a.ub..  Vernieuw code Vernieuw code