17 days

18 themeparks

140 rollercoasters

That's what we call a Coasterfest!
Coastefest

Downtown San Antonio / 2010-06-03 / 05:29

Downtown San Antonio

Als we eenmaal aanrijden vanuit SF Fiesta Texas rijden we richting de Wall-Mart.  Gezien Ralf nog nooit in de USA was geweest, is dat toch wel 1 van de must sees n de US. We halen wat te drinken, eten en een zwart doek voor over onze bagage te kunnen leggen en rijden vanaf daar door naar het hotel om ons wat op te frissen.



Iedereen is na een uurtje weer fris en we rijden aan richting de “North Star Mall”  omdat ik weer zonodig een iPad moet hebben ;-) Jeroen moest er ook nog 1 halen voor zijn broer, dus we hadden een missie! Helaas krijgen we in de Applestore al snel te horen dat de 16gb wireless modellen zijn uitverocht.., maaaar er is hoop, de verkoper geeft ons een kaartje mee en zegt dat we morgenvroeg maar moeten bellen of ze niet een nieuwe lading hebben binnengekregen.



Vanaf de mall rijden we door naar downtown San Antiono om te gaan eten bij Hardrock Cafe. Met Jo z’n member pass krijgen we direct een tafel om daarna lekker te eten met flink gevulde borden. Na het eten lopen we langs de bekende “River Walk”  door richting “The Alamo”.  Voor de niet-kenners; een behoorlijk belangrijk stuk in de Amerikaanse geschiedenis. Het is een fort waar de Mexicanen en Texanen vroeger hard om gevochten hebben, het punt waar Mexico probeerde de zuider staten van de US over te nemen. Uiteindelijk is het ze dus niet gelukt en hebben de Texanen/USA gewonnen.  Hoe dan ook, een interessant stukje geschiedenis waar je voor staat. Ondertussen is het al laat genoeg en rijden we richting het hotel om uit te rusten voor ons tweede dagje pretpark.



Geplaatst door:
Rene

Foto's

Coasterfest - 03-06-2010 - Downton San Antonio
Coasterfest - 03-06-2010 - Downton San Antonio
Coasterfest - 03-06-2010 - Downton San Antonio
Coasterfest - 03-06-2010 - Downton San Antonio


Waar zitten we nu?



Reacties:

1 Reactie:

Marius | Gepost op: 2010-06-05 / 10:55
Bescheiden maaltijden heren..... zoals dat in USA hoort hahaha. Ik ga gauw verder met het lezen van de andere blog.
Geef jouw reactie:





Typ deze code over a.ub..  Vernieuw code Vernieuw code