17 days

18 themeparks

140 rollercoasters

That's what we call a Coasterfest!
Coastefest

Roadtrippin door 2 National Parks! / 2010-06-06 / 14:39

Roadtrippin door 2 National Parks!
Goed, we hadden het dus helemaal gehad met Magic Springs, maar wat nu? We kunnen of naar Brandson toe rijden via de highway en niets nuttigs doen, of we kunnen via 2 national parken richting Brandson rijden en onderweg waarschijnlijk veel mooie dingen zien plus gewoon leuker rijden. De keuze was snel gemaakt en we stelde de navigatie in om de national parken te rijden. We starten in het Hot Springs National Park omdat daar het dorp en park ook aan ligt. We rijden door heerlijke uitgestrokte zigzag wegen met schitterende natuur om ons heen. De uitzichten zijn echt top om te zien.

Gezien Jo, Jeroen en ik al meermaals in de States zijn geweest, wisten we al wat te verwachten in het binnenland van de States te zien, maar Ralf is nog een rookie en kijkt echt z’n ogen uit wat hij allemaal ziet. Echt grappig om zijn reacties telkens weer te horen als hij weer iets typisch Amerikaans ziet. Haha! Op ten duur zijn we maar eens voor de grap gaan turven hoeveel kerken we onderweg tegen zouden komen tussen start en eind. De reis was pak en beet 5 uur. Je geloofd het of niet, maar we hebben serieus 62 kerken geteld van Hot Springs tot aan Brandson. *Zie overigens ook de foto hieronder tussen de rest

Maargoed, we rijden lekker door en vermaken ons prima. Af en toe gaat het humor niveau wel heel lang, maar zolang we maar telkens dubbel liggen van het lachten, maakt dat natuurlijk niet uit. Ook het tweede national park; Ozark National Forest is echt schitterend. Op ten duur komen we bij een paar look-out punten waar je echt een schitterend uitzicht hebt over de oneindig grote bossen! Echt te idioot voor worden dat overal waar je kijkt, het bos maar doorlopt tot achter de horizon.

Na een flinke rit van rond de 5 uur komen we aan in Brandson en iedereen kijkt zijn ogen uit zodra we de “Strip” van de stad in rijden. Brandson staat bekend als het Las Vegas van de Mid-West en het ziet er ook wel uit ja. Overal grote neon borden, knipperende lampjes, grote tv schermen en drukte alom. Schit-te-rend! We checken in bij het hotel, maar komen er al snel achter dat we enkel wifi hebben in de buurt van de lobby. Dus mensen; ja ik ben zo gek geweest om met m’n Macbook richting de lobby te lopen om deze tripreports te kunnen uploaden ;) Geen dank! Haha. Kort na aankomst zijn we heerlijk gaan eten bij Bob Evans waar Ralf en ik overheerlijke spare-ribs gegeten hebben en de andere 2 heren aardig wat gezonds eten. Ook hebben we bijna een half uur met 1 van de bediende zitten praten. Iedereen die we spreken is zo heerlijk geïnteresseerd in ons omdat we van dat ene kleine landje “Holland” uit Europa komen. Echt tof en alleen daarom vind ik het binnenland al leuker dan b.v. Florida. Hier zijn de mensen “echt” , iets wat ik heel erg miste in Florida.

Na het eten zijn we nog rond gereden over de strip, nog even een bezoekje gebracht aan de Wallmart en hebben we nog naar een coaster gestaard die het voorlopig niet maar zal doen; “Ozark Wildcat” , helaas een verloren topper. Nu zit ik hier m’n verslag te typen onder het genot van een heerlijk koude Corona en achter me zitten de drie heren hoor: Jo zit Mario te spelen, maar het lukt hem niet, Ralf zit ook te vloeken omdat hij het level steeds net niet uitgespeeld krijgt en Jeroen is op m’n iPad Flight Control aan het spelen en is nu al verslaafd volgens mij ;-)

Voor mij word het tijd om naar de lobby te lopen en de blogs van vandaag te uploaden! Houd er dus ook rekening mee dat door het missen van een degelijke verbinding, iedereen niet gaat reageren op mails of andere berichten!!! We hopen morgen (voor ons dan) weer een fatsoenlijke verbinding te hebben, zodat de mobiele eenheid weer aan de slag kan ;)



Geplaatst door:
Rene

Foto's

Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin
Coasterfest - 06-06-2010 - Roadtrippin


Waar zitten we nu?



Reacties:

5 Reacties:

3dFxDRlk0R | Gepost op: 2013-09-17 / 13:37
Bernice and Angus were my great aunt and uncle, respectively. So proud I am to have known them, aoghluth did not meet very often. The stories they told on their rare visits to Toronto were captivating, to say the least. I look forward to visiting Churchill someday and walking in their massive footsteps! Thank you for sharing their stories!Margot Algie, Thornbury, ON
Babs | Gepost op: 2010-06-07 / 15:58
Heerlijk, heerlijk, ziet het eruit. Voor mij een lekkere onderbreking van het werk ha, ha, de meligheidsgraadmeter loopt volgens mij af en toe aardig op om niet te zeggen off the scale ;-)!
margriet | Gepost op: 2010-06-07 / 09:35
Geweldig dat jullie zo genieten. En 'n foto met de vlag van de US mocht zeker niet ontbreken, verder mooie foto's. Wij blijven jullie volgen, succes verder met jullie reis jongens groetjes allemaal uit het limburgse Meijel. Doeggggggggggggggggggg
Pjotr | Gepost op: 2010-06-07 / 08:04
PROFICIAT PAPA, Ga je vandaag nog een extra achtbaan doen? En viert de rest feest met je?
Marius | Gepost op: 2010-06-07 / 07:19
Leuk om te lezen dat jullie onverwachts een bezoek hebben gebracht aan de basis van vele rollercoaster. Zoveel hout er niet te vinden is in Ozark National Forest, daar kan je veel woodies mee maken ;-) Als Jo de volgende keer bij ons op de Veluwe is weet ik iets waar ik hem mee weet te vermaken. Gewoon 5 uur rondtouren in onze omgeving en kerken laten tellen. Gegarandeerd dat je meer dan op 62 kerken komt hihihihi. Geniet er van, ik heb weer genotebn van 2 leuke tripreports en ga weer aan het werk (mijn laatste 3 dagen voor mijn vakantie jippie). Greetz.
Geef jouw reactie:





Typ deze code over a.ub..  Vernieuw code Vernieuw code